Shpërndaje lajmin

Në prag të festave të fundvitit më 30 dhjetor 2022, kreu i spitalit rajonal “Xhaferr Kongoli” të Elbasanit, Agron Gaxho, rinovoi për të tretin vit radhazi kontratën e shërbimit të gatimit dhe shpërndarjes së ushqimit për pacientët e spitalit të tij. Kontrata vjetore me vlerë 23.6 milionë lekë u firmos me një kompani të vogël […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *