Tenderi 3 mln euro, zbulohet çështja që çoi në burg kryebashkiakun e Bulqizës

Shpërndaje lajmin

Kryebashkiaku i Bulqizës Lefter Alla është vënë pranga me urdhër të SPAK me akuzën e shpërdorimit të detyrës.
Përmes një njoftimi zyrtar, SPAK sqaron se është arrestuar edhe nënkryetari i bashkisë dhe 6 persona të tjerë të cilët në bashkëpun im me njëri tjetrin kanë konsumuar veprën penale “Shkelje e barazisë së pjesëmarrësve në tenderë apo ankande publike. Shkelja e zyrtarëve të bashkisë ka të bëjë me një tender prej 3 mln eurosh për Ndërtimi rrjetit furnizimit dhe rrjetit shpërndarës Ujësjellësi dhe ndërtimi i rrjetit të KUZ , Lagja e vjetër, qyteti Bulqizë, Bashkia Bulqizë.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *