Tërhqeja e PD-së për statutin, Çipa: Tashmë procesi nuk është i komplikuar

Shpërndaje lajmin

“Mendoj që tashmë thjeshtësohet procesi, nuk është kaq i komplikuar. Tërheqja e zotit Alibeaj sot, mbetet vetëm tek çështja më kruciale për të përcaktuar atë që quhet trashëgimia juridike. Ngërçi mbetet në fuqi deri në artikulimin e verdiktit të gjykatës.
Në këndvështrimin tim, palët do të duhet të investoheshin për të fituar kohën e humbur të tyre dhe jo për të mbetur në këtë kalend që është e pazakontë në historinë e partitizmit politik shqiptar në 30 vite”, theksoi ai.
Në përditësim…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *