Shpërndaje lajmin

Më 20 gusht të vitit 2021 Mersini, 50 vjeç,  banor i  lagjes numër 18 në qytetin e Durrësit, u njoftua nga Prokuroria se ishte sekuestruar nga forcat e rendit dera e vjedhur në pronën e tij, një ngjarje e ndodhur pas tërmetit të 26 nëntorit 2019, kur ai dhe familja u detyruan të largoheshin nga […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *