Tesla tërheq 320 mijë automjete

Shpërndaje lajmin

Prodhuesi i automjeteve elektrike Tesla po tërheq më shumë se 321.000 automjete nga tregu amerikan, sepse dritat e pasme në ato makina mund të mos funksionojnë me ndërprerje, sipas një dokumenti të publikuar sot.
Prodhuesi i automjeteve elektrike me bazë në Teksas tha se tërheqja mbulon disa automjete Model 3 për vitin e ardhshëm dhe Model Y nga 2020 deri në 2023, raportoi Reuters.
Kompania tha se do të zbatojë një përditësim përmes ajrit për të korrigjuar problemin e dritave të pasme dhe nuk ka pasur raportime për ndonjë përplasje ose lëndim në lidhje me tërheqjen, sipas një dosjeje në Administratën Kombëtare të Sigurisë së Trafikut në Autostrada të SHBA.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *