Tetë luanë në një kopsht zoologjik infektohen me Covid-19

Shpërndaje lajmin

Tetë luanë kanë rezultuar pozitivë me koronavirus në një kopsht zoologjik në Indi, dhe besohet se janë rastet e para të këtij lloji në vend.

Zyrtarët e kopshtit zoologjik raportuan se kishin vendosur të testojnë luanët aziatikë për koronavirus, pasi veterinarët kishin vërejtur se ata kanë simptoma, duke përfshirë humbjen e apetitit dhe kollin.

Katër meshkuj dhe katër femra luanë, nga 12 sa janë në total, janë infektuar.

Gjithashtu është njoftuar se, megjithatë, luanët janë në gjendje të mirë shëndetësore.


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *