Tetë të vdekur nga shpërthimi i metanit në minierën serbe Soko

Shpërndaje lajmin

Një pjesë e pusit në minierën e qymyrit Soko u shemb dhe shkaktoi një shpërthim metani, duke lënë tetë minatorë të vdekur dhe të paktën 18 të plagosur të premten. Sasa Spasiç, drejtor i Ndërmarrjes Publike për Shfrytëzimin e  Qymyrit Nëntokësor Resavica, bëri të ditur emrat e të vdekurve, ndërsa numri i minatorëve të lënduar […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.