TikTok, nën hetime në Evropë

Shpërndaje lajmin

Aplikacioni Tik Tok prej kohësh është në qendër të vëmendjes dhe aktualisht është pjesë e dy hetimeve në Europë.
Njëri lidhet me një shkelje të mundshme të rregulloreve për mbrojtjen e privatësisë së fëmijëve, tjetri me një transferim të diskutueshëm të të dhënave personale të përdoruesve në Kinë.
Ky aplikacion, i cili është shumë i pëlqyer nga të rinjtë, po dënohet gjithnjë e më shumë, veçanërisht në Gjermani dhe Francë, për ndikimin e keq që ka, sidomos tek të rinjtë.
Aplikacioni ka ngjallur shqetësime edhe në SHBA, ku është ndaluar në administratën e rreth 20 shteteve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *