October 16, 2021

Tiranë: Një person futet në sheshin “Skënderbeu”, sulmon qytetarët

Shpërndaje lajmin

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur para pak çastesh në sheshin “Skënderbe” në Tiranë.

Kamera e ATV ka arritur të kap ekskluzivisht momentin kur personi në fjalë thyen kordonët e sigurisë dhe futet me shpejtësi në shesh duke bërë manovra të rrezikshme.

Janë qytetarët ata të cilët kanë vepruar në kohë, madje me intervenim të dhunshëm duke tentuar të nxjerrin shoferin nga vetura.

Një prej tyre rrezikon edhe jetën duke kërcyer direkt në xhamin e shoferit.

 


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *