December 2, 2021

Tjetër ndihmë nga Zvicra për Shqipërinë

Shpërndaje lajmin

Shqipëria për herë të parë ka hapur një tender për energji nga era këtë javë.

Mbështetja nga Zvicra ishte e fortë që nga fillimi i këtij procesi përmes Sekretariatit të Shtetit për Çështjet Ekonomike SECO i cili financon asistencën teknike për tenderin dhe për rregulla të reja në sektorin e energjisë, njofton Ambasada e Zvicrës në Shqipëri, përcjell albinfo.ch.

“E gjitha ka të bëjë me diversifikimin. Kur diversifikojmë bazën e energjisë ne reduktojmë risqet dhe kështu reduktojmë kostot. Dhe ka të bëjë edhe me ekonominë me karbon të ulët”, është shprehur Ambasadori zviceran Adrian Maître.


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *