Tjetër ndihmë nga Zvicra për Shqipërinë

Share

Shqipëria për herë të parë ka hapur një tender për energji nga era këtë javë.

Mbështetja nga Zvicra ishte e fortë që nga fillimi i këtij procesi përmes Sekretariatit të Shtetit për Çështjet Ekonomike SECO i cili financon asistencën teknike për tenderin dhe për rregulla të reja në sektorin e energjisë, njofton Ambasada e Zvicrës në Shqipëri, përcjell albinfo.ch.

“E gjitha ka të bëjë me diversifikimin. Kur diversifikojmë bazën e energjisë ne reduktojmë risqet dhe kështu reduktojmë kostot. Dhe ka të bëjë edhe me ekonominë me karbon të ulët”, është shprehur Ambasadori zviceran Adrian Maître.

Komento

Recent Posts

  • Aktualitet
  • Kavajë
  • Qerret
  • rusi
  • Të fundit
  • Të Gjitha
  • viktime

Të vdekur në dhomën e saunas, policia: Kush janë 4 viktimat

3 hours ago