Tradhëtia i kushtoi shtrenjtë duke e paguar me ndërprerjen e kontratës, por gjithçka merr fund, ish-lojtari i PSG-së rikthehet me bashkëshorten e tij (Fotot)

Share

Heze Rodrigez është rikthyer përsëri me bashkëshorten e tij Aurah Ruiz.

Pas tradhëtisë së tij me ish-“Show girl”, Rosio Amar që i kushtoi dhe ndërprerjen e kontratës me PSG tashmë gjithçka mori fund.

Çifti Heze-Aurah kanë një djalë së bashku, Nian.


Share

Komente