Shpërndaje lajmin

Pranvera është e mbushur me kremtime, si pagane ashtu dhe fetare, që kanë në thelb ringjalljen e natyrës. Kremtimet flasin për natyrën që rizgjohet, pjellorinë dhe shpresën për një stinë të mbarë. Që prej lashtësisë, ardhja e pranverës konceptohet si fillimi i një viti të ri. Festat pranverore ndërthurin hyjni të besimeve të ndryshme si […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *