October 16, 2021

Tramvaji Covid që u përurua në Cyrih, vaksinon numër të madh të qytetarve

Shpërndaje lajmin

Për të rritur fushatën e tij të vaksinimit, qyteti më i madh i Zvicrës tani po jep vaksinim në një tramvaj, në një linjë që zakonisht merret nga një tren që mbledh mbeturina të mëdha në qytet, transmeton albinfo.ch.

Çdo ditë, tramvaji ndalet në ndalesat qendrore në rrjetin e itinerarit, të cilat mund të shihen lehtësisht dhe çdo qytetar të vaksinohet aty për aty.

Çdokush mbi moshën 12 vjeç i interesuar për t’u vaksinuar në tramvaj inkurajohet të regjistrohet online për të shmangur pritjen dhe të merr një goditje.


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *