Shpërndaje lajmin

“Forma të ndryshme të korrupsionit, nga korrupsioni i vogël deri tek nepotizmi, pastrimi i parave dhe kapja e shtetit, janë prezent në Shqipëri”, konstaton një raport i publikuar të martën nga Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësim (IDM) në bashkëpunim me organizatën Transparency International. Raporti i “Vlerësimit të Sistemit Kombëtar të Integritetit”, një studim që mat […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *