October 21, 2021

Tre filma kosovarë, pjesë e Festivalit Ndërkombëtar të Filmit në Sarajevë

Shpërndaje lajmin

Pjesëmarrës në edicionin e sivjetmë të Festivalit Ndërkombëtar të filmit në Sarajevë janë tri projekte kinematografike nga Kosova.

“Në kërkim të Venerës”, “Luaneshat e Kodrës” dhe “Pa Vend”, janë tre filmat pjesëmarrës në Festivalin e Sarajevës, teksa dy nga këta të fundit, morën pjesë pak ditë më parë edhe në Festivalin Ndërkombëtar të Filmit në Kanë.

Qendra Kinematografike e Kosovës, përmes një postimi në rrjetin social Facebook, ka dhënë lajmin për pjesëmarrjen e tre filmave vendorë në festivalin boshnjak të filmit.

Postimi i plotë:


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *