Tre kompani në hetim pas vdekjes së 53 vjeçarit në kantierin e rindërtimit

Shpërndaje lajmin

Policia e Durrësit njoftoi të dielën arrestimin e 3 personave të dyshuar si përgjegjës për sigurinë dhe kushtet e punës në një kantier ndërtimi ku humbi jetën një 53 vjeçar. Njoftimi telegrafik i policisë nuk saktësoi datën, orën e ngjarjes, dhe rolin e të arrestuarve, por vetëm njoftoi se dyshohej se burri kishte humbur jetën […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.