Tre kryebashkiakë rrezikojnë gjoba për ‘keqpërdorim të fondeve publike’ në fushatë

0
Shpërndaje lajmin

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve, Ilirian Celibashi, vendosi të premten që t’i propozojë Komisionit të Ankimimeve dhe Sanksioneve ndëshkime administrative për 3 kryetarë bashkie të Partisë Socialiste për shkelje të Kodit Zgjedhor dhe keqpërdorim të burimeve publike. Gjobat në masën 10 mijë lekë u propozuan për Armando Subashin, kryetar i Bashkisë Fier, Nuri Belbën, kryetar në […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *