Tre seanca maratonë dhe 19 orë në KPA, Elizabeta Imeraj përmbyll parashtrimet

Shpërndaje lajmin

Tre seancat maratonë në KPA për tre ditë radhazi që zgjatënrreth 19 orë në total kur KPA u njoh me parashtrimetKomisionerit Pubik për ankimin e kryer kundër konfirmimit nëdetyrë të prokurores Elsabeta Imeraj, u dominuan prej kësaj tëfundit – e cila dhe vetë deklaroi në mënyrë të përsëritur se po u kthehej çështjeve të cilat […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.