Trenat e rinj dykatësh po operojë në disa linja në Zvicër

0
Shpërndaje lajmin

I pari nga 60 trenat e rinj dykatësh “Interregio” do të vihet në shërbim në mënyrë të shkallëzuar duke filluar nga sot, përcjell albinfo.ch.
Linja Cyrih–Schaffhausen do të jetë e para që do të nisë.
Përveç këtij itinerari, trenat e rinj do të lëvizin në linjën Bern-Zyrich-Chur (IR35) dhe midis Bazelit dhe aeroportit të Cyrihut (IR36) nga dhjetori 2023.
Trena të tjerë të rinj do të vihen në shërbim gjatë tre vjetëve të ardhshme, duke përfshirë rajonet frëngjishtfolëse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *