November 28, 2021

Trendet e grimit që do të dominojnë në dimrin e vitit 2021

Shpërndaje lajmin

Dy vitet e fundit mund të kenë ndryshuar zakonet tona të bukurisë, veçanërisht kur është fjala për grimin, por një gjë nuk ka ndryshuar: Besimi për të mbajtur një buzëkuq të mrekullueshëm ose një pamje mbresëlënëse të syve. Ndërsa jeta jonë kthehet në zakonet tona normale, ne marrim frymëzim nga pasarelat, të famshmit dhe disa nga grimerët tanë të preferuar.

Shikoni më poshtë tendencat që do të mbizotërojnë këtë dimër, nga buzët intensive tek mënyra e re që do të zgjedhim numrat.

Buzët e kumbullës

Ngjyrimi intensiv i syve të poshtëm

Ngjyra jeshile mente


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *