Trendi i ri: Përdoruesit e TikTok po presin uggs dhe po i kthejnë në pantofla

Share

Karantina i bën njerëzit të bëjnë gjërat më të çuditshme. Trendi i fundit në TikTok e dëshmon këtë.

Njerëzit në platformë po presin çizmet e tyre të vjetra Ugg – të cilat shiten me pakicë për rreth 180 euro – dhe po i kthejnë ato në pantofla. Ndoshta pjesa më e çuditshme e saj është që çizmet Ugg zakonisht vishen si pantofla … kështu që nuk kuptohet plotësisht pikën e piraterisë në këpucën e kushtueshme. Për më tepër, nëse njerëzit nuk e pëlqejnë modelin e lartë të tyre, marka Ugg ofron gjithashtu një stil me prerje pantoflash.

Sidoqoftë, disa njerëz thonë se po i ‘riciklojnë’ çizmet e tyre në vend se t’i hedhin tutje.

uggs 270x480 1PRI 178849071 270x480 1

Një përdorues në platformën e quajtur @ abbyj420 shpjegoi në një ‘tutorial’ se ajo vendosi të ‘riciklojë’ çizmet që kishte për shtatë vite sepse nuk donte t’i hidhte tutje ato.

Me shumicën prej nesh duke qëndruar në shtëpi më shumë se kurrë më parë, pantoflat ka të ngjarë të jenë këpucët që ne kemi veshur më shumë për momentin. /Telegrafi/


Share

Komente