Twitter bllokon një kategori të qëndrimeve

Shpërndaje lajmin

Kompania Twitter ka deklaruar se nuk do të lejojë më reklamues në platformën e tij, të cilët mohojnë qëndrimin shkencor për ndryshimet klimatike, duke ndjekur kështu politikën që e vendosi nga kompania Google.
“Reklamat nuk duhet ta shpërqendrojë vëmendjen nga bisedimet e rëndësishme për krizën klimatike”, deklaroi kompania, duke e shpjeguar politikën e saj të re.
Twitteri theksoi se do të lëshojë më shumë informacion në muajt e ardhshëm se si planifikon të sigurojë përmbajtje të sigurt dhe autoritative për bisedimet për klimën për përdoruesit e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published.