U arrestua për korrupsion, sa vite burg kërkon SPAK për ish-prokurorin e Sarandës

Shpërndaje lajmin

SPAK ka kërkuar dënimin me 3.6 vjet burg për ish-prokurorin e Sarandës, Sali Hasa. Hasa u arrestua  qershorin e vitit të kaluar, pasi akuzohet  për korrupsion dhe mos deklarim të të ardhurave. Ai dyshohet se ka pushuar çështjen e shtetasit Emiljano Mirani të akuzuar për “plagosje të lehtë” përmes ndërmjetësimit të motrës së këtij të fundit Elsona Papa, e cila është punonjëse e Policisë Bashkiake Sarandë.
Pretenca e SPAK për Hasën dhe të akuzuarit e tjerë:
Sali Hasa,  3 vite e 6 muaj burg
Emiljano Mirani, 2 vite e 6 muaj burg
Elsona Papa, 1 vit burg
Napolon Hodaj, 2 vite burg
Julian Zera, 1 vit e 3 muaj burg
Markelian Alinani, 3 vite e 6 muaj burg
Qerim Ruçi, 2 vite e 6 muaj burg
Bledar Hajredini, 2 vite burg
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *