October 25, 2021

Uebi që ju ndihmon me informacione sesi mund të hyni në Zvicër dhe cilat janë rregullat

Shpërndaje lajmin

Faqja, “ju lejon të kontrolloni nëse dhe në çfarë kushtesh mund të hyni në Zvicër.”

Është në dispozicion në anglisht, frëngjisht, gjermanisht dhe italisht. 

Duke iu përgjigjur disa pyetjeve, shpejt do të merrni një përgjigje nëse mund të hyni në Zvicër dhe rregullat e vendosura për hyrje, shkruan The Local, përcjell albinfo.ch. 

Për të parë nëse mund të hyni në Zvicër, do të duhet të futni informacione personale si p.sh. nga po hyni, statusin e vaksinimit / rimëkëmbjes dhe statusin tuaj të qëndrimit. 

Ju nuk keni nevojë të futni emrin tuaj dhe të dhënat tuaja nuk do të regjistrohen. 

Në përgjithësi, njerëzit mund të hyjnë në Zvicër nga zona Shengen me pak pengesa, veçanërisht nëse mbërrijnë nga toka. 

Ata që hyjnë nga jashtë bllokut do të duhet të vaksinohen brenda 12 muajve të fundit ose të shërohen nga virusi brenda gjashtë muajve të fundit. 

Ekzistojnë gjithashtu kufizime të caktuara për hyrjen nga të ashtuquajturat rajone shqetësuese të virusit (VOC), i cili aktualisht përfshin Mbretërinë e Bashkuar dhe Indinë, ndër të tjera. 

https://einreisecheck.admin.ch/check


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *