Universiteti-Ramës: 85% e studentëve ikin jashtë

Share

Largimi i të rinjve, por sidomos i atyre që janë të arsimuar dhe me një diplomë universitare, ka qenë shqetësim madhor i dekadës së fundit.

Qeveritë zakonisht kanë refuzuar të prodhojnë apo pranojnë statistika reale të largimeve, ndërsa e kanë justifikuar fenomenin me shkëmbimin global të profesionistëve.

Por kryeministri Rama u përball këtë të mërkurë me një shifër alarmante, të referuar nga një prej universiteteve serioze të vendit, të cilët i thanë se 85 % e studentëve të tyre, ikin nga Shqipëria./ Abcnews.al

Komento

Recent Posts