Ushqimi i pëllumbave tani është një krim në Cyrih

0
Shpërndaje lajmin

Kushdo që kapet duke ushqyer pëllumba në territorin e kantonit do të gjobitet me 200 franga, për shkak të një legjislacioni të ri që e ndalon këtë praktikë, përcjell albinfo.ch.
Kjo sepse Cyrihu tani i konsideron pëllumbat pjesë të faunës së egër.
Megjithatë, mos e hiqni qafe bukën e ndenjur ende – autoritetet thonë se është ende e ligjshme të ushqehen rosat, ketrat dhe iriqët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *