Vajza e deputetes shqiptare i tërbon fare dhe flet hapur: Më kanë dashur çunat e Ramës, po unë atyre u kam…

Share

Ada Deda, vajza e ish-deputetes Albina Deda është një nga vajzat më të njohura të showbiz-it shqiptar, që njihet për format e saj. Së fundmi, Ada ka folur për disa detaje nga jeta e saj per/sonale. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

genimg
genimg
genimg
genimg

ada deda
Në një intervistë për ‘Panorama Plus’, Ada Deda ka treguar se momentalisht ndodhet në një li/dhje das/hurore, identitetin e të cilit nuk dëshiron ta bëj pu blik. Bukuroshja deklaroi se e ka të ndaluar të fre/kuentojë meshkuj që kanë bindje socialiste, prej bindjeve të së ëmës. “Këto djemtë e famshëm mund të kenë krijuar lidhje, familjet e tyre pse të bëjmë lajme e ti prishim punë.

genimg
genimg
genimg
genimg

Madje një ç/ifti i famshëm, më kishte ng acmuar djali dhe mbas tre ditësh shikoj që më kishte bërë bl lok dhe më mbajti për tre vite derisa u ndanë dhe më zhbllokoi. Normal që më kanë nga cmuar djemtë e socialistëve dhe PD, por mami thotë që duhet të futet duke bërë simbolin e PD, kështu që djemtë e socialistëve vizën”.


Share

Komente