Vazhdohet ndalesa për hyrje në Greqi për qytetarët e Maqedonisë

Share

Greqia e vazhdoi ndalesën për hyrje për shtetet fqinje dhe shtetasit e vendeve të treta deri më 8 mars.

Vendimi vlen për të gjitha vendkalimet kufitare si në tokë po ashtu edhe në det dhe ajër, ndërsa nuk vlen për vendet e Bashkimit Evropian.

Vendimi tashmë është publikuar në Gazetën Zyrtare, ndërsa ndalesa për qytetarët e Maqedonisë vlen që nga fillimi i pandemisë./Telegrafi/


Share

Komente