Vazhdojnë polemikat për dosjet e klasifikuara të gjetura në garazhin e Biden, Trump: Unë kam informacion për të gjithë!

Shpërndaje lajmin

Ish-presidenti Donald Trump është përfshirë në polemikat e shumta rreth zbulimit të dosjeve të klasifikuara të pasardhësin e tij të hënën. Ai ka thënë se se dosjet janë ruajtur në një vend të “dbët dhe të pasigurt”,  deklarata vjen muaj pasi zyrtarët zbuluan shumë dosje tepër sekrete në shtëpinë e presidentit të 45-të.
76-vjeçari Trump u mburr se dosjet që federatat morën nga Mar-a-Lago verën e kaluar ishin më të mbrojtura se ato të gjetura në shtëpinë e Biden-it në Delaware, sepse vendpushimi i Trump ishte më i sigurt.
“Shtëpia e Bardhë sapo njoftoi se nuk ka asnjë regjistër apo informacion të çfarëdo lloji për vizitorët në shtëpinë e Wilmington dhe garazhit, të hapur dhe të pasigurt, por tani shumë të famshëm”, shkroi Trump në platformën e tij “Truth Social”.
Incidenti bëri që Donald Trump të thoshte se dosjet top-sekret të gjetura në Mar-a-Lago ishin më të mbrojtura se ato të Bidenit.
“Mar-a-Lago është një strukturë shumë e siguruar, me kamera sigurie në të gjithë vendin, dhe e mbikëqyrur nga stafi dhe Shërbimi ynë sekret i madh. Unë kam INFO për të gjithë!” përfundoi ish-presidenti.
Dokumentet e klasifikuara u gjetën  në garazhin e Presidentit Biden në Delaware, sipas Shtëpisë së Bardhë. /

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *