Shpërndaje lajmin

Komisioni i Ankimimeve dhe Sanksioneve vendosi të hënën që të gjobisë kryetarin e bashkisë së Tiranës, Erjon Veliaj, ministren e Kulturës, Elva Margariti dhe drejtoreshën e Teatrit të Operas, Abigeila Vushtina, për shkelje të Kodit Zgjedhor, për përdorim të burimeve publike në favor të fushatës elektorale të Veliajt në zgjedhjet vendore të 14 majit. KAS […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *