Vendimi për Artan Jahollarin: Komisioni vendos pro vetingut për gjyqtarët stazhierë

0
Shpërndaje lajmin

Gjyqtari i Gjykatës së Pogradecit, Artan Jahollari u konfirmua në detyrë më 9 dhjetor 2022, pasi Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK konkludoi se ai arrinte nivel të besueshëm në të tre kriteret e rivlerësimit. Ndërkohë, trupa e KPK e kryesuar nga Genta Tafa Bungo, me relator Lulzim Hamitajn dhe anëtare Valbona Sanxhaktarin janë ndarë […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *