‘Vendosa kamera të fshehta, por kapa burrin duke bërë se ks me të shtrenjtën time’…(VIDEO)

Share

E shq etësuar për martesën e saj, një grua ka menduar që të vejë një kamera të fsh ehtë në shtëpi për të parë se çfarë nd odh kur ajo nuk është aty.Pas disa ditësh ajo gjen një pamje që e shokoi dhe e la pa fjalë.Burri i saj e tra dht onte me njeriun më të besuar të saj dhe që ajo e kishte mbajtur aq pranë.Ja çfarë i ka treguar psikologes së The Sun si dhe përgjigjja që ka marrë prej saj.

genimg
genimg
genimg
genimg

“Kapa burrin duke bërë se ks me shoqen time të ngu shtë, e madje në shtratin tim.Ajo ka qenë shoqja ime më e mirë për plot 20 vjet. Në kemi qenë në një dhomë lindjeje pasi sollëm në jetë vajzat tona dhe shoqëria jonë ishte shume e fortë. Ajo është 42 vjeçe ndërsa unë dhe bashkëshorti im jemi 43.Prindërit e saj hu mbën jetën vitin e kaluar e ndërsa bashkëshorti i saj e la për një tjetër…por unë isha aty për të dhe e mbaja pranë vetes. Unë e dija shumë mirë që ajo kishte nevojë të ndihej e dëshiruar nga meshkujt dhe se do të flir tonte me të parin që do t’i dilte para por asnjëherë nuk më shkonte në mendje se këtë do ta bënte me bashkëshortin tim.

genimg
genimg
genimg
genimg

Para disa kohësh ajo filloi të bënte sha ka sikur fli rtonte me tim shoq por çdo gjë mbetej brenda ku fijve të sha kasë.Unë punoj në një supermarket dhe pasi ikja në punë nuk shihja ç’bëhej në shtëpinë time. Mirëpo motra ime kishte filluar të më thoshte që të beja kujdes pasi shihte lëvizje në shtëpinë time. E nxi tur edhe nga idetë e saj unë i kërkova nipit tim të më ins talonte disa kamera sigu rie në shtëpi për të parë nëse ndod hte diçka që nuk duhej.Pas disa ditësh nga vënia e tyre, kthehem në shtëpi dhe hap filmimet. Ç’të shihja…im shoq me shoqen time të ngu shtë duke bërë se ks ne shtratin tim.

genimg
genimg
genimg
genimg

I mora pamjet dhe ua tregova të dyve. Ata më kërkuan falje dhe më thanë që s’ka ndo dhur asnjëherë më parë dhe as nuk do të ndodhë më.Im shoq më tha që më do dhe që i vjen keq për atë që ndodhi por nuk do ta përsërisë më asnjëherë.Unë tani nuk di çfarë të bëj…jam e shka tër ruar.”Përgjigjja e psikologes:“E di se si mund të ndihesh pasi është normale pas një god itj eje të tillë.Por mos e lësho veten!

genimg
genimg
genimg
genimg

Vërtetë shoqja jote ka kaluar një si tuatë shumë të vës htirë në jetën e saj por kjo nuk e justifikon atë të bëjë atë çfarë bëri. Nëse t’i nuk do të nda hesh nga bashkëshorti atëherë fol me të dhe bëji gjërat e sakta dhe tregoji se ky është i vetmi shans që do t’i japësh.E ndërsa nga ana tjetër duhet të bësh shumë kujdes nga shoqja jote!”


Share

Komente