Vëzhguesit ndërkombëtarë të shqetësuar nga ‘makinacionet’ e pushtetit në zgjedhje

0
Shpërndaje lajmin

Misioni Ndërkombëtar Vëzhgues i Zgjedhjeve vendore të 14 majit 2023 doli të martën me një raport paraprak të gjetjeve për procesin zgjedhor, duke i cilësuar ato zgjedhje të dominuara nga liderët politikë dhe larg interesit real të zgjedhësve për problemet vendore. “Fushata u dominua nga liderët e partive duke u marrë pak në konsideratë interesi […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *