November 28, 2021

VIDEO/ Derbi zgjat 15’ minuta, Huliganët përleshen më njëri-tjetrin, lojtarët shikojnë

Shpërndaje lajmin

Zhvillohej derbi mes Spartak Trnavës dhe Slovan Bratislavan, ndeshje e cila nuk zgjati më shumë se 15 minuta.

Ndeshja u ndërpre pas 15 minutave sepse tifozët filluan përleshjen me njëri-tjetrin, duke “pronësuar” edhe fushën e blertë.

Lojatrët kanë presefuar të qëndrojnë indifferent duke shikuar të gjithë atë që po ndodhte, ku huliganizmi këtë herë kaloi kufijtë.

/


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *