Viola Canaj u konfirmua në aplikim të parimit të ‘objektivitetit dhe proporcionalitetit’

0
Shpërndaje lajmin

Gjyqtarja e Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Vlorë, Viola Canaj u konfirmua në detyrë nga Komisioni i Pavarur i Kualifikimit më 13 nëntor 2022, pasi balancat negative të konstatuara për blerjen e një apartamenti dhe të një makine u konsideruan të pamjaftueshme për të sjellë penalizimin e saj. Në aplikim të parimit të objektivitetit dhe proporcionalitetit, […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *