January 25, 2022

VIP-ja Antonela: Për 10 muaj jam këtu, imagjino ku do jem pas 5 vitesh! Kam background, s’jam kot

Shpërndaje lajmin

Deklarata e Ilirit, i cili tha që në shtëpinë e BB Vip, nuk ka shumë artistë ka nxitur shumë debta. Për këtë është irrituar më së shumti Antonela. Ajo ka kërkuar shpjegim pse ishte kot.

Iliri i ka thë se nëse nuk do kishte bërë Përputhen, nuk do ishte e njohur.
Antonela ka deklaruar:

Nëse unë pas 10 muajsh kam arritur këtu, imagjino do arrij unë pas 10 vitesh, kjo do të thotë që unë kam background dhe nuk jam njeri pa lidhje.


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *