January 22, 2022

Vitia: Nëse vazhdon rënia e infektimeve, ahengjet lejohen nga 15 qershori

Shpërndaje lajmin

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, ka folur për lehtësimin e masave pas mbledhjes së Qeverisë.

Sipas Vitisë, lajmet e mira vijnë për shkak të rënies së numrit të infektimeve dhe përmirësimit të situatës në spitale.

Ai ka bërë të qartë se nëse vazhdon të bie numri i të infektuarve, nga 15 qershori do të lejohen edhe mbajtja e ahengjeve.

“Nga 15 qershori, nëse vazhdon ky trend i situatës epidemiologjike, do të lejohet edhe mbajtja e ahengjeve”.

Sipas vendimit të sotëm të Qeverisë, organizimi i ahengjeve ndalohet deri me datë 15 qershor 2021, pas së cilës datë sipas situatës epidemiologjike do të ketë rivlerësim të kësaj pike.


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *