Viziton për 9 orë të gjitha stacionet e metrosë në Uashington, burri shënon rekordin Guinness

Shpërndaje lajmin

Një bloger udhëtimesh fitoi një rekord botëror Guinness duke vizituar të gjitha stacionet e metrosë në zonën e Uashingtonit, DC, në 8 orë e 54 minuta.
Lucas Wall mori sfidën të mërkurën, ditën e parë të plotë të shërbimit të linjës të Autoritetit të Transitit të Zonës Metropolitane të Uashingtonit.
Wall filloi udhëtimin e tij në stacionin e ri Ashburn dhe përfundoi 8 orë e 54 minuta më vonë në Stacionin Huntington, pasi vizitoi gjithsej 97 stacione.
Guinness World Records tha se koha e Wall ishte gati një orë më e gjatë se rekordi i mëparshëm prej 7 orë e 59 minuta, por mbajtësi i mëparshëm i rekordeve, Scott Bennett, fitoi rekordin në dhjetor 2019 dhe Metro që atëherë ka shtuar gjashtë stacione të reja./

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *