“Vjedhje dhe drogë”, gazetarja: Arsyeja pse 6 të rinj, nga 16-18 vjeç janë dënuar

0
Shpërndaje lajmin

Gazetarja Bleona Metushi e ftuar në “Good Morning Albanians” ka treguar disa nga raste ku të rinj nën moshën 18 vjeçare janë përballur me ligjin.
sipas gazetares në Shqipëri janë 6 të dënuar dhe arsyeja kryesore e dënimit të të rinjve është vjedhja apo përfshirja në shpërndarjen e lëndëve narkotike.
“Të dënuar në Shqipëri janë 6 të rinj, nga moshat 16 deri në 18 vjeç si dhe 104 të rinj të cilët janë mes moshave 18 dhe 21 vjeç. Kryesisht problematika kryesore dhe vepra penale për të cilën të rinjtë në Shqipëri dërgohen në komisariate dhe hetohen është ajo e vjedhjes por edhe çështje të problemit të drogës. Pra kontakti me lëndët narkotike, futja na rrjetet e shpërndarjes në kryeqytet më së shumti”,-tha gazetarja Bleona Metushi për Euronews Albania.
LEXONI GJITHASHTU:

Aktivistja: Fëmijët që shfaqin sjellje abuzive seksuale mund të kenë qenë viktima
Psikologia tregon se 7 vajza 12 dhe 13 vjeçe kanë bërë abort njëkohësisht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *