Vjen lajmi FANTASTIK nga një shtet i BE-së do ta përkrahim Kosovën

0
Shpërndaje lajmin

Albin Kurti priti në takim ambasadorin e Italisë në Kosovë, Nicola Orlando, i cili e uroi për fitoren në zgjedhjet e 14 shkurtit dhe zgjedhjen Kryevministër të Republikës.
Ambasadori Orlando konfirmoi përkrahjen e Italisë ndaj Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe popullit të saj, dhe shprehu gatishmërinë e Qeverisë së tij për të vazhduar dhe avancuar dhe më tutje bashkëpunimin e tanishëm.
Kryeministri Kurti e falënderoi ambasadorin Orlando për vizitën, dhe për urimet e tij dhe të Qeverisë së Italisë.
“Italia është partner i rëndësishëm për Republikën e Kosovës”, u shpreh kryeminvistri, dhe në këtë drejtim e siguroi që Qveveria e udhëhequr nga ai është sa e gatshme aq edhe e përkushtuar për bashkëpunim ndërshtetëror në të gjitha fushat me interesa të përbashkëta, teksa iu falënderuar ambasadorit të Italisë për ndihmën e vazhdueshme ndaj Kosovës. /newsmedia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *