Vjenë: Rikthim me piktura në udhëtimin e organizuar nga shoqatat e studentëve “AEAUL”

Shpërndaje lajmin

Rikthim me piktura në udhëtimin në Vjenë të organizuar nga shoqatat e studentëve shqiptarë nga Zvicra, Gjermania, Belgjika dhe Austria, transmeton albinfo.ch⁣
Ky udhëtim i mundësoi të gjithëve të diskutojnë me studentët shqiptarë, të mësojnë më shumë për kulturën shqiptare, të diskutojnë për projekte të reja, të vizitojnë Vjenën, por edhe të kënaqën duke kërcyer valle.
Shoqata AEAUL falenderon të gjithë pjesëmarrësit por edhe organizatorët pa të cilët gjithë kjo nuk do të ishte e mundur.⁣

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *