Vjosa Osmani flet per raportet me Kurtin / Ua mbyll gojen gjithe Kosoves, ja cfare tha..

0
Shpërndaje lajmin

Vjosa Osmani flet per raportet me Kurtin / Ua mbyll gojen gjithe Kosoves, ja cfare tha..
SHlKO ME POSHTE!
Presidentja e Kosovës Vjosa Osmani ka zgjedhur Instagramin për tiu përgjigjur pyetjeve të qytetarëve gjatë orëve të fundit ajo i është për gjigjur disa prej pyetjeve dhe po vazhdon të përgjigjet. Një prej pyetjeve të qytetarëve për presidenten Osmani ishte edhe ajo për raportet e saj me Kryeministrin e Kosovës Albin Kurti.
Cfarë janë raportet mes jush dhe Krye.ministrit të mira shumë të mira apo të shkëlqyeshme ka qenë pyetja që një qytetar i ka bërë presi dentes Osmani shkruan Gazeta Express.
E presidentja është përgjigjur shkurt të shkëlqyeshme deri më tani ka shkruar ajo. Ajo është pyetur edhe nëse do të jetë aktive në procesin e dialogut Kosovë-Serbi. Sipas saj ajo tani më është aktive pasi që qëndri.met në dialog koordinohen mes institucioneve në vend ku përfshihet edhe Presi denca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *