VlDE0/ “Çmendet” Mihrija e godet keq Naimin: Sonte me mue jo, te nana shko…

0
Shpërndaje lajmin

Aktori i i njohur, Adnan Blaku kishte organizuar një festë për ditëlindjen e tij.
Ai kishte ftuar shumë miq e familjar, ndër ta dhe Mihrie dhe Naim Abazi.
Kur Mihria dhe Naimi janë bashkë dinë si ta ndezin atmosferën me batutat që bëjnë.
Meqense Shkenda Dubova ishte pranë Naimit, në formë shakaje i tha Mihria i tha Naimit një fjali mjaftë qesharke.
“Sonte me mue jo , te nana shko …”-i tha Mihria.
Shiko v1deon:

https:// /wp-content/uploads/2022/04/mihrije-braha-naim-abazi-1232134421.mp4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *