Vlera e lejeve të ndërtimit arrin në gati 1 miliardë euro

Shpërndaje lajmin

Autoritetet publike dhanë 1420 leje ndërtimi gjatë vitit 2022 me një sipërfaqe të përgjithshme të planifikuar prej afro 2.7 milionë metrash katrore dhe me një vlerë të llogaritur investimi minimal prej 112 miliardë lekësh (afro 1 miliardë euro), bëri të ditur Instituti i Statistikave të martën në një njoftim për shtyp. Vlera e llogaritur e […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *