Von der Leyen: Shqipëria ka bërë përparësi, po ndërmerren reforma të rëndësishme

0
Shpërndaje lajmin

Ursula Von der Leyen në konferencën e përbashkët me kryeministrin Edi Rama në Tiranë tha se Shqipëria po ecën përpara dhe në mënyrë të vendosur për procesin e integrimit europian.
Në fjalën e saj ajo tha se Shqipëria ka bërë përparësi dhe po bën reforma të rëndësishme.
“Ky është suksesi juaj, është rezultati i plot vite me përpjekje dhe punë të madhe që ka bërë Shqipëria dhe qytetarët. Në rrugëtimin tuaj të integrimit europian dhe kjo sjellë negociatat.
Shqipëria po ecën përpara në mënyrë të vendosur, raporti i zgjerimit ka treguar të gjithë përparësitë që po bën Shqipëria. Ju po ndërmerrni reforma të rëndësishme. Kemi mbrojtur vlerat më të mira europiane. Kemi bërë arritje të dukshme dhe të prekshme në një kohë plot sfida, këtu e kam fjalën për luftën e Rusisë në Ukrainë. Rusia po shkel rendin ndërkombëtar dhe çdo kartë të OKB-së”- tha ajo.
vijon…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *