“Vota ime vlen”; sfidat e përfshirjes së grave dhe pakicave etnike në zgjedhje

0
Shpërndaje lajmin

Studimi kërkimor përfshin anëtarë të grupeve me përparësi, që sipas një anketimi të mëparshëm, nuk besojnë se vota e tyre vlen apo se kanë një rol aktiv në politikë. Ambasadori britanik, Alastar King-Smith tha se raporti tregon se mbetet një sfidë përfshirja e grave, pakicave etnike dhe të rinjve në procesin zgjedhor në Shqipëri. Ndërsa […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *