Votime familjare dhe persona të paautorizuar: Raporti i vëzhguesve vendorë për 14 majin

0
Shpërndaje lajmin

Problemet me identifikimin elektronik të zgjedhësve, së bashku me rastet e votimit familjar, praninë e personave të paautorizuar në qendrat e votimit si dhe tentativat për fotografimin e votës ishin problemet kryesore që u identifikuan nga vëzhguesit vendorë gjatë një konference për shtyp mesditën e së hënës. Raporti paraprak i vëzhgimit të procesit të votimit […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *