Votimi familjar dhe defektet teknike shenjojnë zgjedhjet elektronike në Elbasan

0
Shpërndaje lajmin

Socialistët në Elbasan e filluan festën gati një orë pas mbylljes së kutive të votimit të dielën, pasi procesi i votimit dhe i numërimit u krye elektonikisht. Raportimi nga qendrat e votimit që u mbërrinte vëzhguesve të kësaj partie tregonin avantazh të kryebashkiakut aktual, Gledian Llatja. Siguria ishte aq e madhe sa në orën 20.00, […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *