Xhaçka në takim me ambasadorin italian: Mirënjohje për ndihmën në tërmetin e 26 nëntorit

Share

Ministrja e Jashtme Olta Xhaçka ka zhvilluar një takim me ambasadorin e Italisë, Frabrizio Bucci.

Xhaçka shprehet se Italia mbetet një nga mbështetësit dhe partnerët strategjikë kryesorë të Shqipërisë.

Ajo shton se shpreh mirënjohje për ndihmën e menjëhershme pas tërmetit të 26 nëntorit dhe mbështetjen për rindërtimin.

Postimi i ministres së Jashtme Olta Xhaçka:

Takim i shkëlqyer me ambasadorin e Italisë, Fabrizio Bucci. 🇮🇹 mbetet një nga mbështetësit dhe partnerët strategjikë kryesorë të Shqipërisë.

Mirënjohje për ndihmën e menjëhershme pas tërmetit të 26 nëntorit dhe mbështetjen për rindërtimin. Bashkëpunim i shkëlqyer në fushat me interes të përbashkët mes dy vendeve 🇦🇱🇮🇹 dhe për masat  ndaj COVID – 19.


Share

Komente